Wie ben ik?

Mijn naam is John Klok ik ben 49 jaar en op dit moment werkzaam als bevoegd wiskunde en O&O docent in het voortgezet onderwijs. Ik geef les aan zowel onderbouw als bovenbouw. Ik heb op verschillende scholen gewerkt met ook verschillende onderwijssystemen.

Naast het werken in het onderwijs en het verzorgen van bijlessen ben ik samen met een aantal enthousiaste collega's dagelijks bezig met studiebegeleiding. Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag naar:

Scheikunde-, Wiskunde(- en reken)bijles van een bevoegd docent is een effectieve manier om grote stappen vooruit te maken. Zoek niet verder naar goedkope studenten ed., maar maak direct de beste keuze: heel veel leerlingen hebben de afgelopen 6 jaar met groot succes wiskunde-, reken- en scheikundebijles bij mij gevolgd en uiteindelijk het diploma of een tentamen behaald op alle niveaus.

Moet er een achterstand weggewerkt worden of kun je gewoon wat extra ondersteuning gebruiken? Ik schrijf speciaal een programma naar jouw wensen en mogelijkheden.

Voortgezet onderwijs van VMBO tot en met VWO (zowel uit Nederland als België), MBO, HBO of Universitair het is allemaal mogelijk!

Eveneens zijn er ook altijd mogelijkheden om “bij te werken” tijdens een vakantie zelfs tijdens de zomervakantie.

Zijn er speciale zaken waar ik rekening mee moet houden (bv. dyslexie of concentratieproblemen) geef dit dan ook gerust aan. Ik heb hier meer dan voldoende ervaring mee.

De bijlessen vinden doorgaans in de avonduren plaats, maar ook eventueel in het weekend, in een vakantie, of op andere geschikte momenten. Ik sta namelijk doordeweeks ook gewoon voor de klas in het voortgezet onderwijs. Ik werk niet met contracten of met een minimaal aantal bijlessen dat dient afgenomen te worden. Alles is mogelijk: incidenteel of met vaste regelmaat. Elke maand wordt het factuurbedrag berekend op basis van het aantal bijlessen van de voorgaande maand. Het factuurbedrag kan dus per maand variëren. Starten en stoppen kan op elk moment: wiskunde- en scheikundebijlessen zijn zonder opzegtermijn.

Mijn aanpak is erop gericht jou te leren redeneren en denken op vakinhoudelijk niveau en niet op het aanleren van trucjes. Mijn doel is dat jij uiteindelijk zelf in staat moet zijn om je nieuwe stof eigen te maken binnen de wiskunde of scheikunde zonder ondersteuning. Om dit te realiseren probeer ik verbanden te leggen tussen de stof en relaties te maken met de dagelijkse praktijk en de actualiteit. Verder probeer ik je ook algemene vaardigheden op het gebied van probleemanalyse en het oplossen van problemen aan te leren die kunnen je later nog veel breder van pas komen met name richting examens maar ze zijn ook handig voor succesvol studeren.

Start nu met het halen van goede punten voor wiskunde en scheikunde en krijg het plezier in deze vakken weer terug!